прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
јануар
23
2023

ГОСТИ ИЗ ФРАНЦУСКЕ

У периоду од 23. јануара до 10. фебруара наши ученици имају прилику да се друже са својим вршњацима из Француске. У питању је троје ученика са смера тапетарије из наше партнерске школе Lycée des Métiers d'Art из Сент Квентина који своје стажирање обављају код нас у школи.

Највише времена проводе у тапетарској радионици са наставником практиче наставе Јованом Анђелковићем и нашим ученицима из одељења 3/3, будућим тапетарима.

 

 

 

КОМПЛЕТНА ВЕСТ
децембар
17
2022

Међународни конкурс „СТРИП КАИШ 2022”

Похваљен рад ученице Нађе Башкот

На међународном конкурсу "СТРИП КАИШ 2022" похваљен је рад Нађе Башкот, ученице одељења 3/4, смера ликовни техничар.

 

Више о Конкурсу можете прочитати овде.

 

 

 

 

КОМПЛЕТНА ВЕСТ
децембар
17
2022

Oтварање изложбе Међународног конкурса "СТРИП КАИШ 2022"

Данас је, у Дечјем културном центру Београда, отворена изложба међународног конкурса "СТРИП КАИШ 2022" на којој је изложен рад наше ученице Нађе Башкот.

 

 

 

 

 

КОМПЛЕТНА ВЕСТ
децембар
16
2022

ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА СРЕДЊИХ ШКОЛА

У организацији Фондације Темпус, данас је одржана конференција под називом "Интернационализација средњих школа". Конференцији су присуствовали представници Министарства просвете, Делегације Европске уније у Србији, Европског центра за обуке као и бројни наставници и директори школа из целе Србије.
Наша школа је представљена као пример добре праксе у области интернационализације. Из тог разлога, директорка школе Зорица Ђоковић говорила је о припремама за одлазак на мобилност, али и о припремама за пријем наставника и ученика европских школа који желе да бораве у школама у Србији. Лазар Дамјановић, ученик Школе, представио је своје искуство учешћа у међународним пројектима и одласка на мобилност у Португалију и Француску.

 

 

 

КОМПЛЕТНА ВЕСТ
децембар
09
2022

"ИНКЛУЗИВНИ РЕЧНИК" У БЕОГРАДУ

Данас је одржан последњи међународни састанак уживо на којем су се окупили национални координатори пројекта "Инклузивни речник" који се ближи крају.

Учесници су констатовали да су реализовали све задатке попут креирања приручника, обуке за наставнике, онлајн платформе и видео-прича.

 

 

 

 

КОМПЛЕТНА ВЕСТ
прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација     Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions